Традиційно цей визначний в історії людства день в академії відзначають новими науковими здобутками. Вже в 39-й раз курсанти, аспіранти, викладачі та науковці збираються на Всеукраїнській науково-практичній конференції молодих учених, курсантів і студентів «Авіація та космонавтика: стан, досягнення та перспективи».

З кожним роком коло наукових проблем, які обговорюються під час конференції, розширюється. Цього року учасники заходу об’єдналися у 21 секцію, де обговорювали широке коло питань від безпеки польотів, експлуатації сучасних повітряних суден та інформаційних систем і технологій в авіаційному транспорті, до правового забезпечення міжнародної авіаційної діяльності, дуальної системи в освіті авіаційних фахівців та менеджменту туристичної індустрії.

Надзвичайно швидкий темп розвитку авіації в світі спонукає до розвитку та постійного самовдосконалення професіоналів різних фахів, що працюють в авіації. Наша молодь активно долучається до вивчення всіх сучасних технологій та з цікавістю намагається зазирнути у «завтрашній день» авіаційної галузі, розуміючи, що майбутнє за самоосвітою, активною творчістю, цілеспрямованістю та бажанням досягати нових вершин.

Вітаючи усіх співробітників академії, її курсантів, студентів та випускників зі Всесвітнім днем авіації та космонавтики, бажаємо наполегливості у досягненні мети та стрімкого злету!