Розмова за чашкою кави дозволяє двом сторонам поспілкуватися у раніше не звичній ситуації. Саме такою можливістю скористались в Льотній академії Національного авіаційного університету.

31 січня 2020 року в стінах Льотної академії  Національного авіаційного університету відбулася зустріч представників Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області із студентами факультету менеджменту, які здобувають спеціальність «Право».

Полковник поліції, заступник начальника ГУНП в Кіровоградській області Руслан Іванович Горяченко розповів студентам про специфіку та особливості роботи в поліції, відповідальність перед людьми і необхідність для суспільства фаху правоохоронця, про сферу діяльності та підрозділи національної поліції, переваги професії, а також можливості працевлаштування, проходження практики і умови конкурсу на посаду поліцейського.

Майор поліції, заступник начальника СУ ГУНП в Кіровоградській області Тарас Анатолійович Тарасенко детально зупинився на основних аспектах роботи слідчих підрозділів у системі органів досудового розслідування Національної поліції.

Майор поліції, начальник чергової частини ГУНП в Кіровоградській області Роман Олегович Тишкін ознайомив студентів зі специфікою роботи чергової частини – місця, куди люди звертаються за допомогою в першу чергу.

Активним учасником розмови була лейтенант поліції, оперуповноважений сектору кримінальної поліції ГУНП в Кіровоградській області Олена Станіславівна Дмитращук, вказавши, що не лише для неї, а для всіх оперативників – це не професія, це життя.

Зустріч пройшла в невимушеній, приємній атмосфері.

Поліцейські ознайомили студентів з особливостями служби в поліції, а також поділилися своїми враженнями від роботи та найцікавішими фактами своєї діяльності. Розповіли про те, чим вони керувалися у прийнятті рішення стати поліцейськими.

Студенти, у свою чергу, мали змогу поставити питання стосовно того, як в рамках закону вирішувати конфліктні питання та діяти в тій чи іншій ситуації, а також переконалися, що кожен, хто хоче пов'язати своє майбутнє життя із поліцією та стояти на варті спокою наших громадян, повинен поєднувати хороший фізичний стан, стійкість духу та високі моральні якості.

Керівництво академії, факультету, викладацький та студентський колектив вдячні представникам поліції за співпрацю та високий професіоналізм і сподівається на подальші зустрічі.

Зустріч з поліцейськими виявилася цікавою і плідною. Як наслідок – домовилися і надалі проводити подібні освітньо-профорієнтаційні заходи.

Тож кава з поліцейськими в Льотній академії НАУ була дуже смачною!