18 вересня в Льотній академії НАУ розпочато навчання одинадцятої групи у співпраці з Міжнародним фондом соціальної адаптації, що відбувається у рамках проєкту «Норвегія-Україна. Професійна підготовка. Інтеграція в державну систему».

У 2014 році Льотна академія НАУ стала партнером проекту «Україна-Норвегія», щодо перепідготовки військових України звільнених в запас та їх сімей за кошти Міністерства закордонних справ Новегії. Проєкт організують Благоднійний фонд «Міжнародний фонд соціальної адаптації» (Україна) та Університет НОРД (Норвегія).

Зараз у Кропивницькому проєкт реалізують Льотна академія Національного авіаційного університету та Го «Європейський шлях 4.0».

В рамках урочистостей з нагоди початку осіннього семестру було підписано Меморандум про співпрацю у створенні на базі Льотної академії НАУ Центру психолого-соціальної адаптації ветеранів/ветеранок, діючих військовослужбовців та представників сектору безпеки і оборони, їх родин та родин загиблих «Ветеранський простір Кіровоградщини».

Сторонами-підписантами Меморандуму є: Льотна академія Національного авіаційного університету в особі начальника Льотної академії Неділько Сергія Миколайовича, Міністерство у справах ветеранів України в особі заступника Міністра з питань європейської інтеграції Ілляшенка Олексія Володимировича (Міністерство у справах ветеранів під час підписання представляла начальник відділу у Кіровоградській області Міністерства у справах ветеранів України Гуріна Людмила Василівна), Комунальний заклад «Обласний ресурсний центр з питань допомоги учасникам антитерористичної операції та внутрішньо переміщеним особам» в особі директора Колінька Віктора Олексійовича, Громадська організація «Клуб українсько-норвезького співробітництва» в особі Романько Ірини Іванівни, Громадська організація «Європейський шлях 4.0» в особі Ковальової Олени Сергіївни, Громадська Організація «Єдина родина Кропивниччини» в особі Степанок Олени Валентинівни, Громадська організація «Кіровоградська районна організація захисників Вітчизни «Бойове братство» в особі Сушко Володимира Павловича, Громадська організація «Центр медико-психологічної реабілітації "КОМ-ПАС"» в особі Колєвої Ганни Михайлівни.