20-25 березня 2021 в Донецькій області, Бахмутському районі в  с. Серебрянка представниця Льотної  академії НАУ Світлана Бондарчук взяла участь у тренінгу «Організація та промоція підготовчих курсів» для керівників освітніх центрів "Крим-Україна" та "Донбас-Україна" закладів освіти. Тренінг організований: ГО «Фонд “Відкрита політика» спільно з Міністерством освіти і науки України в рамках проєкту “Доступна освіта для студентів з непідконтрольних уряду територій (підтримка державної гарячої лінії)” програми «Демократичне врядування у Східній Україні», який фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Захід супроводжувала потужна команда тренерів: ЖДАНОВА Ірина Анатоліївна, виконавчий директор ГО "Фонд "Відкрита політика", засновниця Наукового ліцею ім. Клима Чурюмова, канд. іст. наук.

КРЕТОВИЧ Світлана Сергіївна, начальник головного управління вищої освіти і освіти дорослих, Міністерство освіти і науки України.

ЗІНЧЕНКО Алла Григорівна, тренер з цифрових комунікацій, експерт з дистанційної освіти ГО “Фонд “Відкрита політика”, доцент кафедри зв'язків із громадськістю, Національний університет "Києво-Могилянська академія", канд. істор. наук.

КОРОТЕЦЬКА Марина Юріївна, тренер з цифрової трансформації освітнього простору, техадмін підготовчих курсів “Прокачай і Вступай” для школярів важкодоступних регіонів, викладач Наукового ліцею імені Клима Чурюмова.

Під час тренінгу розробляли комунікаційну стратегію та Контент- План Освітніх центрів та підготовчих курсів також розглядали та вносили пропозиції до Державної комунікаційної . Вчилися працювати за SCRUM менеджментом та цікаво проводили дозвілля: проводили руханки, вивчали дихальну гімнастику Джекобсона, співали веснянки та водили хороводи. 

Громадська організація "Фонд "Відкрита політика"
#МінТОТ #доступнаосвіта #СхідМожливостей #ДійЗарадиМрій #GOзНАМИ #прокачай_вступай #USAID #МОН #відкритаполітика #співпраця