Останні півтора місяці були дуже напруженими і результативними для команди Льотної академії НАУ з авіамодельного спорту. Спортсмени взяли участь утрьох видах змагань, що відбувалися у Києві та Харкові й вибороли призові місця у кожному з них.

По-перше, у місті Києві у спортивному комплексі «Чайка» з 23-30 серпня 2021 року пройшло одразу троє змагань з авіамодельного спорту: Всеукраїнські змагання учнівської молоді, Чемпіонат України та Кубок Києва. Для участі в змагання приїхали найкращі пілоти з усієї України зі своїми діючими моделями літаків.
Льотна академія НАУ сформувала збірну команду з кращих авіамоделістів і взяла участь у Всеукраїнських змаганнях учнівської молоді, які проводяться Міністерством освіти і науки України.
Відповідно до правил і регламенту до складу команди увійшли керівник команди і пілоти які виступають з різними класами моделей в командному заліку, а саме:
1. Клас пілотажних моделей F-2B
2. Клас швидкісних моделей F-2A
3. Клас моделей копій F-4B
4. Клас гоночних моделей F-2C -2 особи(пілот і механік).
За результатами змагань наша команда посіла ІІІ місце у командному заліку.
Особисті місця розподілилися наступним чином:
У класі пілотажних моделей F-2B Чугаєв Данило став бронзовим призером змагань.
У класі моделей копій F-4В Матков Захар ставбронзовим призером змагань.
У класі гоночних моделей F-2C команду Льотної академії представив екіпаж що складається з двох осіб: Тітаренко Микита та Фіцяк Володимир, які посіли ІІ місце на змаганнях.

З 17-19 вересня 2021 року наша команда брала участь у змаганнях «SPEEDRACER CUP UKRAINE» у місті Харків. Цього разу спортсмени ЛА НАУ змагалися в особистому заліку.
Особисті місця розподілилися наступним чином:
У класі пілотажних моделей F-2B Чугаєв Данило став срібним призером змагань у юніорському заліку.
У класі моделей копій F-4В Матков Захар став бронзовим призером змагань у юніорському заліку.

24-26 вересня 2021 року наші спортсмени знов представляли академію у м. Київ на етапі Кубку України «Осінній Кубок ТСОУ» та етапі Кубку України «Кубок Ловягіна».

За результатами двох змагань спортсмени академії завоювали , одне І місце, три ІІ місця, і два ІІІ місця, виступаючи у класі пілотажних F-2B та швидкісних моделях літаків F-2A .
За виступами у етапі Кубку України «Осінній Кубок ТСОУ» місця розподілилися наступним чином:
У класі пілотажних моделей F-2B Ковальчук Євген став срібним призером змагань у юніорському заліку, а Андрієнко Володимир посів ІІІ місце у цьому класі у юніорському заліку.
У класі швидкісних моделей F-2А Андрієнко Володимир посів І місце і став переможцем змагань у юніорському заліку, аКовальчук Євген став срібним призером змагань у цьому класі у юніорському заліку.

Другі змагання етап Кубку України «Кубок Ловягіна» проходив виключно у класі пілотажних моделей літаків F-2B.
Місця у цих змаганнях розподілилися наступним чином:
Ковальчук Євген став срібним призером змагань у юніорському заліку, а Андрієнко Володимир посів ІІІ місце у цьому класі у юніорському заліку.

Підготував спортсменів до виступів у змаганнях тренер Лобов Павло Сергійович.
Вітаємо команду та тренера! Нехай і надалі їх супроводжує успіх!