В рамках угоди про наукове співробітництво та організацію взаємовідносин між кафедрою менеджменту та економіки Льотної академії НАУ та кафедрою аудиту та економічного аналізу Університету державної фіскальної служби України, 12 листопада відбулась он-лайн лекція головного наукового співробітника лабораторії економічних досліджень КНДІСЕ Міністерства юстиції України, д.е.н., професора Проскури Катерини Петрівни на тему : «Практичні аспекти проведення судових експертиз з питань оподаткування» для здобувачів вищої освіти факультету менеджменту Льотної академії НАУ. 
Цікаве, змістовне і практично насичене заняття враховувало і етапи процесу податкової перевірки, і питання для вирішення експертів-економістів, що ставляться в ході та за результатами податкових перевірок. Студентів зацікавив процес залучення експерта контролюючим органом та значення судових експертиз в процесі податкових перевірок для платників податків та для контролюючого органу.
Питання є актуальним, оскільки висновок експерта є важливим та ефективним інструментом отримання додаткових доказів в процесі проведення податкової перевірки та оскарження її результатів - як для платника податків, так і для перевіряючих.
Заняття залишило багато позитивних вражень!
Цікаво, продуктивно, корисно, доброзичливо!
Сподіваємося на нові зустрічі!