З метою забезпечення права на здобуття вищої освіти осіб, які через військово-політичну ситуацію та наслідки військової агресії рф не змогли зареєструватися для участі у НМТ в основний і додатковий періоди, отримають можливість зробити це під час спеціального періоду.

Для цього вступникам необхідно:

з 12.08 до 15.08
сформувати реєстраційну картку на сайті УЦОЯО;
з 25.08 до 30.08
вибрати населений пункт для складання НМТ на
персональній сторінці;
з 05.09 до 07.09
підтвердити на персональній сторінці намір взяти
участь у тестуванні та вибрати населений пункт,
що найбільш наближений до місця перебування в
період проведення спеціальної сесії.

Нагадаємо, що процедурою реєстрації передбачено:

  1. створення реєстраційної картки;
  2. заповнення тесту заяви про участь у тестуванні;
  3. формування комплекту реєстраційних документів (оформлена реєстраційна картка, засвідчені копії паспортного документа, документа про повну загальну середню освіту, медичний висновок про створення особливих (спеціальних) умов для проходження НМТ за формою № 086-3/о (за потреби);
  4. надсилання документів до того регіонального центру оцінювання якості освіти, адресу якого зазначено в контрольно-інформаційному листі, сформованому разом із реєстраційною карткою.

Якщо наразі немає можливості скористатися засобами поштового зв’язку, документи можна надіслати на електронну адресу відповідного регіонального центру, зазначену в реєстраційному повідомленні. У темі листа слід зазначити своє прізвище, а також те, що це реєстраційні документи.
Наприклад, Шевченко_реєстраційні документи.

Детальніше:

Також УЦОЯО для допомоги вступникам розроблено онлайн тестувальник НМТ-2022.
Відеоінструкція «Онлайн тестувальника: як користуватися, про що пам’ятати учасникові» дозволить учасникам з’ясувати: з чого і як розпочати роботу із сервісом; де знайти довідкові матеріали; як позначати ті чи ті завдання, щоб їх було зараховано; у якій послідовності їх виконувати; як змінити відповідь; як завершити роботу над тестом.

Про складники НМТ-2022 

Все про НМТ-2022 

Успішного складання національного мультипредметного тесту!

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!