Кафедра конструкції повітряних суден, авіадвигунів та підтримання льотної придатності ЛА НАУ зазнала непоправної втрати – на 56 році передчасно пішов з життя старший викладач кафедри Олександр Васильович Бєляєв (12.05.1967-26.07.2022).

Все своє життя Олександр Васильович присвятив авіаційній галузі.

У 1991 році закінчив Харківське вище військове авіаційне інженерне червонопрапорне училище, здобувши кваліфікацію інженера-механіка.

Більше 15 років віддав службі у Військово-повітряних силах.

З 2010 року – старший викладач кафедри авіаційної техніки ЛА НАУ. Здобув кваліфікацію інструктора FTO / TRTO з теоретичної підготовки на більше ніж 11 типів повітряних суден.

Під час роботи у ЛА НАУ Олександр Васильович користувався величезним авторитетом та повагою у співробітників кафедри та курсантів, проявивши себе знавцем своєї справи, талановитим педагогом, чуйною та безкорисливою людиною.

Прощання зі старшим викладачем кафедри конструкції повітряних суден, авіадвигунів та підтримання льотної придатності ЛА НАУ Олександром Васильовичем Бєляєвим відбудеться в четвер, 28 липня 2022 року, о 10.00, за адресою: м. Кропивницький, вул. Тимірязєва, 12.