Антон Ігорович окреслив коло першочергових завдань, що стоять перед тими, хто зголосився захищати наших захисників від несправедливостей і помилок системи, розповів про найбільш важливих права та пільги учасників АТО, відповів на запитання присутніх. На думку слухачів, виступ такого фахівця стало важливим і корисним елементом соціальної адаптації. Як виявилося, навіть самі ерудовані і активні колишні військові не знали всього спектра потрібної інформації з цієї галузі права. Антон Ігорович так само провів презентацію спеціалізованого видання, яке не без його особистої участі вийшло в світ - «Пам'ятка учасникам АТО» (безкоштовно завантажити електронну версію можна тут - http://legal100.org.ua/?page_id=1790).

По закінченню офіційного діалогу, слухачі продовжили неформальне спілкування зі своїм гостем, обмінялися контактами, обговорили можливості подальшої взаємодії.

Зі свого боку, приношу подяку Антону Ігоровичу від «Клубу українсько-норвезького партнерства» за допомогу, конструктивно активну життєву позицію, взаємовигідне співробітництво.

О.Кушнір