Наприкінці січня Льотна академія НАУ приймала в гостях виїзне засідання сесії міської організації ветеранів. Така честь випала голові ветеранської організації Льотної академії НАУ Валерію Кулішу як переможцю минулорічного конкурсу на кращу ветеранську організацію міста Кропивницького.

Зустріч з начальником академії Сергієм Неділько відбулася на базі Музейного комплексу історичного краєзнавства, створеного кандидатом історичних наук, доцентом кафедри професійної педагогіки та соціально-гуманітарних наук Іриною Романько. Святкову та урочисту атмосферу заходу задав Голова ради міської організації ветеранів України генерал-майор Володимир Зуєв, який нагородив Сергія Неділько Почесною грамотою за багаторічну співпрацю та турботу про ветеранів авіації. Також він від імені міської організації ветеранів відзначив Грамотою за значний внесок у науково-дослідницьку роботу у вивченні культури, побуту та традиції, виховання у молоді почуття патріотизму і гордості за Україну Ірину Романько.

Під час привітання, Сергій Неділько наголосив, що завжди з повагою та турботою ставиться до ветеранів та вважає, що саме вони здатні зародити зерно духовності та патріотизму у душах молодого покоління. Також він розповів, що в Льотній академії створено музейний комплекс значна частина якого присвячена героям та ветеранам Другої світової війни. Повідомив, що розпочата робота по створенню норвезького екологічного скверу, і кожного дня академія працює над запровадженням нових проектів напрямлених на покращення.

Також Сергій Миколайович звернув увагу на специфіку Льотної академії, яка полягає в тому, що на навчання сюди приїздить багато студентів з інших країн, тож хочеться якомога краще презентувати їм Україну. Саме цим переймається доцент кафедри професійної педагогіки та соціально-гуманітарних наук Ірина Романько, яка створила музей, що наочно знайомить гостей та відвідувачів з історією, побутом та культурними надбаннями нашої країни.

Після робочої частини засідання, Ірина Романько запросила ветеранів відвідати музейний комплекс та провела для них екскурсію залами музею.