В суботу, 11 лютого до Льотної академії завітало чимало гостей: абітурієнти, старшокласники, учні шкіл та їхні батьки, щоб ближче познайомитись з навчальним закладом та дізнатися про умови навчання.

Початок святу поклав концерт, організований курсантами академії. Після чого гостей запросили до зали, де вони зустрілися з керівництвом навчального закладу та партнерами академії.

Про переваги навчання у Льотній академії розповів помічник начальника академії з виховної роботи, заступник декана факультету обслуговування повітряного руху Сергій Корінний. З детальною інформацією про особливості вступної кампанії 2017 року перед абітурієнтами виступив відповідальний секретар вступної комісії Михайло Сорока. Надалі старшокласники та їхні батьки ознайомились зі специфікою навчання на кожному з факультетів: льотної експлуатації; обслуговування повітряного руху; менеджменту.

Також у День відкритих дверей до нас завітали партнери академії. Перед гостями виступила директор з персоналу ПрАТ «Гідросила ГРУП» Олена Осауленко, яка привітала присутніх та розповіла про напрямки співпраці академії та підприємств «Гідросила ГРУП» та «Ельворті ГРУП».

Керівник лабораторії безпілотних літальних апаратів, кандидат технічних наук, доцент кафедри фізико-математичних дисциплін Юрій Ковальов розповів про інноваційні технології навчання в академії.

Після чого абітурієнти відвідали екскурсії, майстер-класи, взяли участь у професійно-орієнтованих конкурсах за інтересами, а також отримали індивідуальні консультації щодо особливостей вступу та навчання в академії.