Цьогорічний День знань у Кіровоградській льотній академії НАУ виявився неочікувано багатим на урочисті події і щедрим на поважних гостей. По-перше, привітати викладацький склад та першокурсників академії завітав в.о. ректора Національного авіаційного університету Володимр Ісаєнко, а по-друге, академія приймала у себе в гостях обласну студентську акцію “Gaudeamus”.

Зустріч в.о. ректора НАУ Володимира Ісаєнка з керівним складом академії виявилась не стільки урочистою і святковою, скільки конструктивною для визначення подальших планів реалізації спільних завдань. Приємно, що Володимир Миколайович не лише задавав запитання та розповідав про перспективні напрямки розвитку Національного авіаційного університету, а й уважно вислухав усіх без виключення учасників засідання з проблемними питаннями, які вимагають більш детального вивчення.

Начальник КЛА НАУ Сергій Неділько розповів про нові проекти над якими працює академія, а інші керівники структурних підрозділів академії доповнили його доповідь виступами про стан та перспективи розвитку напрямків роботи, за які вони відповідають.

Інша частина зустрічі Володимира Миколайовича Ісаєнка з колективом першокурсників КЛА НАУ відбувалася вже у Будинку культури «Авіатор», де в цей день академія гостинно зустрічала обласну студентську акцію “Gaudeamus”. Сюди було запрошено студентів першокурсників усіх вищів Кропивницького. Привітати першокурсників цього разу прийшли Народний депутат України Олександр Горбунов, перший заступник голови ОДА Сергій Коваленко, заступник міського голови м. Кропивницький Наталія Дзюба. Від імені господарів закладу студентів привітав в.о. ректора НАУ Володимир Ісаєнко. Після чого кожен студентський колектив запропонував свою творчу презентацію закладу. Та родзинкою заходу стало спільне виконання  міжнародного гімну студентства “Gaudeamus”.

Зрештою представники самоврядування кожного вишу шляхом жеребкування визначили господаря акції “Gaudeamus” – 2018. Тож, до нових зустрічей 1 вересня 2018 року у Кропивницькому філіалі Донецького медичного університету!

Олена Ковальова