Курсанти I-го курсу факультетів льотної експлуатації, обслуговування повітряного руху та менеджменту прийняли найактивнішу участь у святкуванні Дня міста.

Вже о 9-й ранку кілька десятків юнаків та дівчат у парадній формі з прапорами вишикувалися у колону на чолі з заступником декана з виховної роботи С.М. Корінним та приєдналися до учасників урочистої ходи Фортечного району.

На площі перед міською радою ми стали свідками насиченої програми, яка розпочалася з промов очільників міста, депутатів Верховної Ради, а також виступу військового оркестру, хореографічних та спортивних колективів.

Із зацікавленістю першокурсники оглянули виставку сучасних автомобілів та пожежної техніки, розгорнуту на площі Героїв Майдану.

Особливо активно святкували курсанти 17-ї роти (ФЛЕ). На Козачому острові вони взяли участь у всіх видах змагань-випробувань.

Підтримував їхній козацький дух отаман Кіровоградської обласної козацької організації ВГО УРК В.М.Неділько.

Курсанти доводили свою спритність у жартівливому двобої на колоді, а зброєю слугували подушки; влучно стріляли з луку по мішені «дикий кабан»; були кращими і у метанні ножів. Встигли вдарити у литаври, поспілкуватися із товариством «люті козаки», скуштували різних смачних страв (особливо вдався кандьор), переглянули численні виставки народної творчості.

Тож позитивних вражень вистачить до наступного Дня народження нашого міста.

Дякуємо організаторам свята за чудовий день!

Доцент кафедри професійної педагогіки

та соціально-гуманітарних наук

Романько І.І.