Наприкінці листопада в Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва відбулося батл-шоу «Чоловіки проти Жінок». Змагалися дві команди, прекрасну половину представляли студентки Цетральноукраінского державного педагогічного університету ім. В. Винниченка, а команду чоловіків представляли курсанти Кіровоградської льотної академії Національного авіаційного університету. 

До складу нашої команди увійшли: Хамраев Ярослав, Лисенко Богдан, Кравцов Микита, Кірєєв Антон і ведучий Жданов Іван. У прекрасній атмосфері і відмінному настрої команди змагалися в інтелектуальних конкурсах і конкурсах на швидкість. За результатами конкурсів перемогу здобула команди чоловіків з академії, з чим ми їх і вітаємо!

В незалежності від результату всі учасники шоу отримали цінні призи від партнерів цього заходу - управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської ОДА, ковзанки «Слайз» та нічного клубу «Вельвет», а глядачі отримали максимум позитивних емоцій. Передаємо величезну подяку організаторам  заходу - Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва та ГО ТІМО «Відкриті Двері».

 

Роман Кочу