8 лютого 2018 року Факультет льотної експлуатації святкує 40-річний ювілей. Чудовий вік, щоб підводити підсумки та будувати амбітні плани на майбутнє. Щиро вітаємо всіх, хто працює, навчається чи є випускником ФЛЕ!

Факультет льотної експлуатації був організований наказом Міністерства цивільної авіації №22 від 8 лютого 1978 року, як структурний підрозділ Кіровоградського вищого льотного училища цивільної авіації. Перший набір складав 200 курсантів. Сьогодні випускники факультету – це досвідчені пілоти та інженери, знані у всьому світі.

Приємно, що «сімейне» свято факультету, де були присутні «брати»-факультети, «батьки»-керівники академії та найближчі друзі і сусіди – представники авіакомпанії «УРГА», відбувалося у піднесеному настрої. Адже саме зараз розвиток авіації швидко набирає обертів. А значить, факультет льотної експлуатації буде готувати нових, і нових фахівців, які так потрібні авіакомпаніям України та світу. А значить, славетна історія факультету продовжується! І знову кропивницьке небо буде лагідно зустрічати все більше і більше молодих та амбітних підкорювачів простору! Сил вам та наснаги!

І ще раз з ювілеєм!