З 10 жовтня 2017 року по 25 квітня 2018 року на базі підприємства ПАТ «Ельворті» проходив  другий етап п’ятирівневого курсу з ділової англійської мови для досягнення рівня В2 за шкалою CEFR (Common European Framework of Reference for Languages) топ-менеджерами та провідними фахівцями підприємства. 

Варто відзначити, що протягом всього навчального періоду викладачі кафедри іноземних мов-тренери підготовчого мовного центру F.A.C.E. (FlightAcademyCambridgeEnglishPreparationCenter): Радул С.Г., Москаленко О.І., Герасименко Л.С. та Бондар А.Я, використовуючи сучасні методики, інноваційні методи навчання та проведення активної навчальної дистанційної взаємодії з замовником, показали високий професійний рівень підготовки,що в значній мірі підняло рейтинг Льотної академії серед  провідних підприємств Кіровоградської області.

Приємним моментом є те, що слухачі курсів отримали сертифікати про проходження англомовної підготовки особисто від начальника академії Неділько С.М. Також було обговорено перспективи взаємного розвитку та подальшої співпраці між Бізнес школою ЛА НАУ та ПАТ «Ельворті».

Бажаємо всім учасником проекту і надалі професійних здобутків!

Радул С.Г., к.п.н., доцент каф.ін.мов,
заступник директора Бізнес школи ЛА НАУ
із англомовної підготовки