Наприкінці вересня у Києві відбулася міжнародна конференція «Знання для розбудови суспільства та бізнесу», організована Міжнародним Фондом Соціальної Адаптації (Київ, Україна) та Вищою Школою Бізнесу NORD Університету, Центром Ділового Співробітництва на Крайній Півночі (м. Буде, Норвегія). Учасниками конференції стали і представники Льотної академії НАУ.

Участь у заході взяли понад 150 осіб, серед яких: учасники проекту «Перепідготовка і соціальна адаптація військовослужбовців та членів їхніх сімей в Україні», представники вищих навчальних закладів України та Норвегії, громадських організацій, політики, державні діячі та інші зацікавлені учасники. З огляду на 15-річне тісне співробітництво між установами Норвегії та України, партнери організували конференцію, метою якої є визначення потреб у розбудові суспільства та бізнесу в обох країнах. Привітати учасників конференції приїхав Посол Норвегії в Україні Уле Т. Хорпестад,, представники Міністерства оборони, Міністерства соціальної політики, Міністерства освіти і науки України, декан Вищої школи бізнесу Nord Університету.

Серед питань, що розглядалися на конференції: якість інституцій та перспективи Норвезько-Українського співробітництва; проект «Перепідготовки і соціальної адаптації військовослужбовців та членів їхніх сімей в Україні» («Україна-Норвегія»):  персоналії та результати; результати та перспективи співробітництва – Освіта, дослідження, бізнес.

Участь у заході від академії взяли начальник Льотної академії НАУ Сергій Неділько, заступник начальника академії Андрій Донець, директор Бізнес школи академії Світлана Бондарчук, помічник начальника академії Олена Ковальова, завідувач кафедри інформаційних технологій Віталій Неділько, доцент кафедри професійної педагогіки та соціально-гуманітарних наук Ірина Романько.

Окремим приємним сюрпризом для учасників конференції стало нагородження грамотами та подяками Міністерства оборони України та Міністерства соціальної політики України організаторів та партнерів проекту «Україна-Норвегія». Серед нагороджених представники і нашого навчального закладу.

Щиро вітаємо начальника Льотної академії НАУ Сергія Неділька з отриманням грамоти Міністерства оборони України, а Олену Ковальову та Ірину Романько з отриманням Подяки Міністерства соціальної політики України.