8 лютого 2020 року (субота) у І корпусі Льотної академії НАУ відбудеться Відбірковий турнір з робототехніки, який проходить за Міжнародною STEM-програмою First Lego League.Церемонія відкриття турніру о 10.00.

Відеотрансляція турніру

У Кропивницькому відбірковому турнірі FLL 2019-2020 року беруть участь  12 учнівських команд з 4-х областей України: Кіровоградської, Одеської, Полтавської та Миколаївської. До організації залучено 50 волонтерів для технічного супроводу та суддівства у різних номінаціях. Партнери турніру організують проведення виставки інновацій та майстер-класи для гостей та відвідувачів заходу. (ЦДПУ ім.В.Винниченка, Інженерний коледж, Льотна академія НАУ, ІТ-школа O’thers, Альтернативна школа «Мозаїка», Кіровоградський колегіум, Комп’ютерна академія ШАГ та інші)

Організаторами заходу у Кропивницькому є ГО «Інноваційні освітні технології» (м. Київ), Льотна академія НАУ, ГО «Кластер ІТ-Альянс 4.0» (м.Кропивницький).

Турнір проходить у декількох локаціях на третьому поверсі ЛА НАУ:

- 317 аудиторія – презентації проєктів команд-учасників;

- 315 аудиторія – проведення Гри роботів;

- 6 аудиторій 3-го поверху для проведення оцінювання проектів дітей у різних номінаціях.

Організовано он-лайн трансляцію подій з аудиторії 317 (церемонії відкриття та закриття турніру, зони мейкерства та виставок партнерівтурніру) та з аудиторії 315 (проведення Гри роботів)

Церемонія закриття турніру та нагородження о 15.30