31.03.2015 р. в Кіровоградській льотній академії НАУ відбувся круглий стіл, присвячений питанням взаємодії українських ВНЗ в рамках євроінтеграційних процесів.

Ініціатор заходу – президент благодійного фонду «ЄвроАзія» Олексій Іващенко підкреслив, що на шляху України до Європи одним з найбільш необхідних кроків є консолідація зусиль провідних вищих навчальних закладів. Тільки таким чином, на думку Олексія Юрійовича, забезпечується необхідний потенціал і освітнє середовище, адекватне вимогам і нормам Євросоюзу.

Керуючись озвученими намірами, представники керівництв трьох навчальних закладів - КЛА НАУ, Донецького національного університету (м.Вінниця) та Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К.Д.Ушинського (м.Одеса), обговорили можливості співпраці та плани подальшого розвитку в кооперації сил та ресурсів. В результаті переговорів були підписані відповідні протоколи про наміри та договори про співпрацю.

Крім того, гості льотної академії отримали можливість на власні очі ознайомитися з нашою матеріально-технічною базою та іншими можливостями.

Центр громадських зв’язків КЛА НАУ

Фоторепортаж можна переглянути тут.