23 квітня в аудиторії 317 навчального корпусу №1 КЛА НАУ відбулося змагання команд академії в інтелектуальному конкурсі «Що? Де? Коли?». Організував захід курсант 5-ого курсу Стрижак Гліб, (103м к/в, ФЛЕ). О 15-й годині зареєструвалось 8 команд серед яких були навіть команди викладачів. Обмежень у кількості команд або якості гравців (хоч кандидат наук, хоч академік) у нас не було. Адже грати з тими, хто сильніше – навіть цікавіше! Тим й відрізняються інтелектуальні ігри, що задоволення тут отримують більше від процесу, ніж від результату…

Ведучим конкурсу був курсант 3-ого курсу Ащаулов Андрій, який вправно ставив питання нашим гравцям.

Після двох турів у фінал пройшли три команди: «6 друзів Оушена», «Printscreen» та «А что здесь происходит?». Після фінального туру почесне журі у складі: викладача кафедри метеорології – Коваленко Оксани Павлівни, Стрижака Гліба, Ащаулова Андрія, визначило переможця інтелектуального конкурсу. Перше місце посіла команда «Printscreen» (на титульному фото цього повідомлення), друге – «А что здесь происходит?», третє – «6 друзів Оушена». Усі фіналісти отримали грамоти за участь у конкурсі.

Всі курсанти-прихильники інтелектуальних ігор (а для майбутніх авіаторів якості мислення та рівень інтелекту, потрібні для цих ігор – професійно важливі якості) висловлюють велику подяку всім, хто організовував та сприяв проведенню цього турніру «умників» в льотній академії. Окрема особлива вдячність – Живицькому Миколаю Григоровичу заст. декана ФЛЕ, Рискаленко Віктору курсанту 221к/в ФЛЕ, та Коваленко Оксані Павлівні. А також передаємо наші вітання усім командам та гравцям й сподіваємося на те, що відтепер, після такого вдалого старту, інтелектуальних ігор в нашій академії буде стрімко більшати. Адже ми того варті!

Стрижак Гліб