Одним із основних напрямків міжнародної діяльності Льотної академії НАУ є розвиток міжнародного співробітництва з закладами вищої освіти закордонних держав, який спрямований на забезпечення інтеграції Академії з міжнародною університетською спільнотою, створення оптимальних умов для академічної мобільності здобувачів вищої освіти та науково-педагогічних працівників, реалізацію спільних освітніх програм, підготовку наукових кадрів, пошук, вивчення і застосування кращого закордонного досвіду науково-дослідної та навчально-методичної роботи, адаптацію до європейських та світових стандартів із збереженням кращих напрацювань національної освіти, підвищення іміджу Академії в Україні та за її межами.

Льотна академія НАУ співпрацює із закладами вищої освіти з різних країн світу. На разі в рамках міжнародного співробітництва Академія продовжує активно укріплювати свої позиції в міжнародному науково-освітньому просторі. Протягом осіннього семестру 2022/2023 н.р. було укладено нові договори про співпрацю з провідними Європейськими закладами вищої освіти, а саме:

Запрошуємо здобувачів вищої освіти, а також науково-педагогічних працівників Льотної академії НАУ до участі у програмах академічної мобільності. За більш детальною інформацією звертайтесь до Відділу міжнародних зв’язків Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

За інформацією
начальника Відділу міжнародних зв’язків
Анни КОЛЕСНИК