Весняний семестр для Надії Ковальової, студентки 3 курсу факультету авіаційного менеджменту (спеціальність - “Управління повітряним рухом”) проходить у Ескішехірському технічному університеті (Eskisehir Technical University - ESTU). Надія стала переможницею конкурсного відбору для участі у програмі міжнародної академічної мобільності Erasmus+KA 107.

Упродовж семестру вона навчатиметься та опановуватиме нові навички у ESTU, вивчаючи дисципліни за освітньо-професійною програмою університету. Також за умовами угоди, студентка Льотної академії НАУ забезпечена грантовою стипендією, яку отримує щомісяця.

Програма реалізується у рамках угоди, укладеної у січні 2022 року, між Льотною академією НАУ та ESTU про науково – освітню співпрацю.

Льотна академія НАУ не втрачає нагоди надати нашим кращим студентам можливість реалізувати свій потенціал, відкрити для себе щось нове та знайти себе на вітчизняному чи зарубіжному ринку праці.

Шановні студенти, слідкуйте за анонсами конкурсних відборів та долучайтесь до участі у міжнародних програмах академічної мобільності.

Відділ міжнародних зв’язків
Льотної академії НАУ