7 грудня 2021 року у Льотній академії викладачами кафедри інформаційних технологій було проведено відкритий захід за участю курсантів-першокурсників, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Льотна експлуатація повітряних суден». Здобувачі вищої освіти продемонстрували власні авторські проєкти, що присвячені 70-річчю Льотної академії.

Так, всі присутні здійснили віртуальну подорож у часі й переглянули проєкт, що був присвячений історіїї створення та розвитку аеропорту «Кіровоград»; отримали змогу побачити, як створювався кліп, що був випущений до 70-річчя академії; «занурилися» у незабутні курсантські будні; прослухали цікаві інтерв’ю за участю викладачів та здобувачів вищої освіти; долучилися до загального огляду Льотної академії та дізналися про мрії й захоплення майбутніх пілотів.

Учасники заходу отримали масу позитивних емоцій та вражень, а продемонстровані проєкти – схвальні відгуки від викладачів кафедри.

Тож колектив кафедри інформаційних технологій висловлює щиру подяку всім учасникам відкритого заходу та бажає подальшого підкорення наукових вершин.

За інформацією
кафедри інформаційних технологій