За ініціативи доцента кафедри конструкції повітряних суден, авіадвигунів та підтримання льотної придатності Смирнової Ірини Леонідівни з метою виявлення і розвитку у здобувачів вищої освіти творчих здібностей, інтересу до науково-дослідницької діяльності 19 листопада в онлайн-форматі було проведено предметну олімпіаду з дисципліни "Електротехніка".

Здобувачам вищої освіти за освітньо-професійною програмою "Льотна експлуатація повітряних суден". Викладачі запропонували курсантам ряд творчих завдань, вирішення котрих потребувало від учасників олімпіади застосування як глибоких знань із дисципліни, так і оригінальних нетрадиційних підходів до вирішення поставлених задач.

В ході запеклої боротьби перемогу виборов курсант Малишко Владислав Вадимович із 111 класного відділення.
Друге місце посіла Нестеренко Євгенія Олегівна із 114 класного відділення.
Третє місце розділили між собою Ткаченко Руслана Сергіївна із 111 класного відділення і Братиця Кирил Сергійович із 113 класного відділення.

Усі учасники олімпіади, без винятків, можуть пишатися своїми здобутками, адже в такий нелегкий для нас час вони попри все змогли сконцентруватися і продемонструвати свої знання і вміння! А тим, хто через відключення електроенергії в регіонах не зміг прийняти участь в олімпіаді, бажаємо не засмучуватись і готуватись до наступних освітніх і наукових заходів, адже усе тільки починається!

За інформацією керівника науково-дискусійного гуртка «ТОРНАДО»,
старшого викладача кафедри конструкції повітряних суден,
авіадвигунів та підтримання льотної придатності
Лефтора Вадима Васильовича