XI Міжнародна науково-практична конференція «Управління високошвидкісними рухомими об’єктами та професійна підготовка операторів складних систем» стартувала в Льотній академії НАУ 7 грудня 2022 року.

До онлайн наукового заходу долучилося понад 180 науковців з 8 закладів вищої освіти. З них, більше 10 докторів наук та професорів, досвідчені та молоді науковці, аспіранти та магістранти. Символічно, що захід відбувається у Міжнародний день цивільної авіації.

Відкриваючи конференцію заступник начальника академії з навчальної, науково-методичної та виховної роботи, кандидат технічних наук Михайло Сорока привітав учасників з авіаційним святом та науковою подією. Зокрема, він зазначив: «Я щиро пишаюся досвідченими і молодими науковцями, які в умовах війни, відключення світла, нестійкого зв’язку не припиняють свого наукового пошуку. Впевнений, що саме ваші наукові здобутки дуже скоро, після нашої Перемоги будуть надактуальні для розбудови післявоєнної України, і такої галузі високих технологій, як авіація. Наша академія шанує історію та авіаційні традиції і завжди відкрита до позитивних змін та поступу перетворень. Переконаний, що здобутки української науки та науковців нашої конференції служитимуть багато років на благо розвитку авіації!»

Бажаємо усім учасникам продуктивної роботи!