14 січня 2024 року виповнюється 70 років з дня народження МУНШТУКОВА Ігоря Володимировича, старшого викладача кафедри конструкції повітряних суден, авіаційних двигунів та підтримання льотної придатності.

Після закінчення у 1974 році Васильківського військового авіаційно-технічного училища проходив службу в армії. З 1976 по 1980 рік навчався у Військово-повітряній інженерній академії ім. Н.Є. Жуковського. За час служби в армії займав керівні посади.

В Льотній академії Національного авіаційного університету працює з 2006 року на посадах старшого викладача, доцента, завідувача кафедри авіаційної техніки.

З липня 2022 року і по теперішній час обіймає посаду старшого викладача кафедри конструкції повітряних суден, авіаційних двигунів та підтримання льотної придатності.

Високий професіоналізм, відповідальність до виконання своїх обов’язків, принциповість, чесність принесли Ігорю Володимировичу авторитет і велику повагу в колективі та серед здобувачів вищої освіти академії.

Щиро бажаємо Вам, шановний Ігоре Володимировичу, міцного здоров`я, творчої наснаги, щастя і злагоди, добробуту та процвітання, а головне – Перемоги та Миру!

З величезною повагою, колектив
кафедри конструкції повітряних суден,
авіадвигунів та підтримання льотної придатності