Середина січня 2018 року виявилась надзвичайно багатою на цікаві та корисні зустрічі, що відкривають для академії абсолютно нові можливості співпраці. До академії завітала делегація південнокорейської ІТ-компанії Software Factory (SoFAC) на чолі з президентом Девідом Парком.

Під час зустрічі начальник академії Сергій Неділько розповів гостям про унікальні ресурси, які має наш навчальний заклад, напрямки інноваційного розвитку академії та потенційні можливості, що можуть бути розкриті у співпраці з партнерами. Під час екскурсії академією, гості з Південної Кореї на власні очі могли упевнитися в унікальності нашого навчального закладу.

В свою чергу, процесі спілкування з керівниками інноваційних структурних підрозділів академії, Девід Парк пояснив, що його компанія займається розробкою, технічною підтримкою та управлінням програмного забезпечення за допомогою інноваційних методів. Також він розповів про новітні технології, якими володіє компанія у галузі використання дронів. Парк зазначив, що компанія зацікавлена у співпраці з українськими вищими навчальними закладами як у практичній діяльності, так і у веденні спільних наукових розробок. Учасники переговорів визначилися із взаємовигідними напрямками співпраці та можливостями обох сторін для досягнення максимального ефекту співпраці.

А найкращим свідченням вдалого результату переговорів стало підписання Меморандуму про співпрацю між академією та компанією SoFAC.

Девід Парк зазначив, що під час наступного візиту він підготує конкретні пропозиції щодо співпраці. «Дякую за теплу зустріч та сподіваюся за кілька тижнів продовжити наші переговори», - зазначив він.