26 жовтня 2023 року відбулося засідання круглого столу на тему «Особливості підготовки управлінських кадрів в умовах воєнного стану».

Організаторами заходу виступили кафедри менеджменту авіаційної діяльності, права та соціально-гуманітарних дисциплін Льотної академії Національного авіаційного університету, кафедра управління імені Олега Балацького Сумського державного університету, Національна академія управління та Державний торговельно-економічний університет.

Напрями роботи круглого столу охоплювали низку актуальних питань конкурентоспроможності фахівців на сучасному ринку праці, розвитку персоналу в контексті забезпечення його конкурентоспроможності, тренди, ризики та детермінанти соціально-економічного розвитку організації в умовах цифрової трансформації та проблеми підготовки конкурентоспроможних фахівців в умовах воєнного стану.

З доповідями та повідомленнями виступили провідні науковці, аспіранти та здобувачі бакалаврського та магістерського рівня вищої освіти.

У загальній дискусії за тематикою заходу прийняли участь активні слухачі – представники професорсько-викладацького складу кафедри менеджменту авіаційної діяльності, кафедри права та соціально-гуманітарних дисциплін Льотної академії Національного університету, кафедри управління імені Олега Балацького Сумського державного університету, Національної академії управління, Державного торговельно-економічного університету, здобувачі вищої освіти денної форми навчання факультету менеджменту авіаційної діяльності Льотної академії Національного авіаційного університету, Сумського державного університету, Державного торговельно-економічного університету та здобувачі вищої освіти третього (освітньо-наукового) рівня Сумського державного університету та Національної академії управління. Круглий стіл став помітною подією в українському економічному середовищі. Після підведення підсумків його роботи слухачам і учасникам були вручені сертифікати.

Детальніше