В рамках укладеної міжінституційної угоди між Льотною академією Національного авіаційного університету та Ризьким Технічним Університетом (м. Рига, Латвія) студенти та курсанти академії отримали унікальну можливість долучитися до проходження навчання за програмою академічної мобільності Еразмус+ КА131 в Ризькому Технічному Університеті в осінньому семестрі 2023/2024 навчального року із забезпеченням грантовою стипендією.

За результатами конкурсного відбору для участі у програмі серед претендентів, які подали своєчасно повний пакет документів та пройшли співбесіду на рівень володіння англійською мовою було визначено переможців:

  • І місце – Єгор Нікіфоров (Україна, ОПП «Льотна експлуатація повітряних суден», 1 рік навчання)
  • ІІ місце – Кирил Братиця (Україна, ОПП «Льотна експлуатація повітряних суден», 2 рік навчання)
  • ІІІ місце (резерв) – Ібрагім Халіл Акто (Туреччина, ОПП «Льотна експлуатація повітряних суден», 3 рік навчання)

Вітаємо переможців та дякуємо всім здобувачам вищої освіти, які надіслали заявки на участь у конкурсі!

Шановні студенти академії! Найближчим часом на сайті Академії з’являться нові повідомлення щодо можливості проходження БЕЗКОШТОВНОГО семестрового навчання за програмами академічної мобільності в закордонних університетах партнерах Академії, тож не зволікайте та не втрачайте свій шанс!

Чекаємо на Ваші заявки. За додатковими роз’ясненнями та з питаннями щодо участі у програмі звертайтесь до Відділу міжнародних зв’язків Льотної академії НАУ: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Ми з радістю надамо Вам всю необхідну інформацію.

За інформацією Анни КОЛЕСНИК