Як приємно мати невеликі клопоти, особливо, коли вони стосуються пошуків можливості, як здивувати свою другу половинку.

На що тільки не йдуть закохані: і романтичні побачення під чарівну музику, і інтригуючі квести, а так само різні солодкі визнання в формі сердечок.

Але так було б все занадто нудотно-солодким. Адже як можна обійтися без таємних шанувальників, кучерявих купідонів в образі сищика і таємничо-залучающих послань?

Якщо не знаєте відповідь на це запитання, то можете самі стати учасником події. Для цього потрібно всього лише зібрати всю хоробрість, яка загубилася після сесії, в воєдино, правильно обрати ціль для Амура і "справа в капелюсі". Ну а для точного снайперського удару, прям у "яблучко", дайте точну наводку нашим купідончикам, які чергуватимуть на першому поверсі першого корпусу з 8 ранку і аж до обіду, в очікуванні замовлень на точну "мішень".

А ось скільки вони будуть знати про інших, то взагалі не передати словами. Радує, що Св. Валентин навчив їх зберігати секрети і можете абсолютно не хвилюватися про збереження і надійності таємниць. Цим майстрам в поштових та анонімним справах може позаздрити будь-який банк Англії або Швейцарії.

Можна лише уявити скільки задоволених і мрійливо-замислених осіб можна буде побачити після отримання такої любовної пошти, але що ж поробиш, серцю ж не накажеш ...

Так нехай воно не застигає в солодкому сиропі буденності, а радіє і б'ється частіше від несподіваних послань, тонучих і спливаючих із безодні загадкового кохання!

Курсант 141 к/в

Анастасія Галінська