23 березня відбулось чергове засідання наукового гуртка здобувачів вищої освіти кафедри менеджменту авіаційної діяльності Льотної академії Національного авіаційного університету «Менеджер ХХІ сторіччя» присвячене актуальній тематиці: «Професії майбутнього в Україні та світі в епоху цифровізації» під головуванням к.пед.н., доцента Коваленко Н.О.

На запрошення, до заходу долучилась стейкхолдер Головний hr менеджер, ТОВ «Onix-Systems» Невмержицька Світлана Миколаївна, яка презентувала інформацію щодо ІТ освіти України та потреб ринку, акцентувавши увагу на вимогах роботодавців до сучасних професій ІТ галузі.

Порядок денний включав наступні презентації доповідачів:

  1. Дранко Валерія «Що може зробити штучний інтелект в епоху цифровізації?». Науковий керівник: к.е.н., доцент Середа Наталія Миколаївна
  2. Заславська Альона та Кушнерьова Дар’я «Розвиток цифрової економіки та Професії майбутнього в Україні 2030р.» Науковий керівник: к.е.н., доцент Бондар Юлія Анатоліївна
  3. Курзенков Пилип та Калінчук Олексій «Оптимізація авіаційного менеджменту за допомогою нейромереж». Науковий керівник: старший викладач Столярчук Наталія Віталіївна
  4. Іванов Владислав «Створення нових професій з використанням АІ як помічника: підходи та можливості». Науковий керівник: к.пед.н., доцент Коваленко Надія Олегівна.

Стейкхолдер Невмержицька Світлана Миколаївна відмітила високий рівень професійної підготовки здобувачів вищої освіти та акцентувала увагу на перспективі подальшої співпраці.

Вдячні Світлані Миколаївні за значущу участь у навчальному процесі здобувачів вищої освіти кафедри менеджменту авіаційної діяльності та удосконалення освітньо-професійних програм.

Всі доповідачі отримали сертифікат про участь у заході, наукові керівники та стейкохлдер Світлана Невмержицька відмічені подяками.

Модераторка заходу:
доцентка кафедри менеджменту авіаційної діяльності,
к.п.н. Надія Коваленко