21 квітня, Олександр Берегеля, Electronic Flight Bag Administrator Відділу аеронавігаційного забезпечення Airlines «Sky Up», колишній випускник та нинішній магістрант Кафедри менеджменту авіаційної діяльності, провів гостьову лекцію для здобувачів вищої освіти ОПП «Менеджмент міжнародних авіаційних перевезень» та «Інформаційний та проєктний менеджмент».

Висвітлено особливості управлінської діяльності міжнародної авіаційної компанії, конкретизовано увагу на особливостях інформаційного та програмного забезпечення взаємодії структурних підрозділів та працівників.

Акцентовано увагу на можливостях використання Electronic Flight Bag для інформаційної підтримки льотного екіпажу при виконанні ним пов'язаних з польотом обов'язків шляхом надання екіпажу ПС доступу до електронної документації, автоматизації виконання інженерно-штурманських розрахунків, виведення зображення з камер спостереження та ін. з метою мінімізації виникнення ризиків.

Представлено Mobile device management, як елемент менеджерського віддаленого контролю за мобільними пристроями з метою мінімізації ризиків.

Олександр Берегеля висвітлив умови проєктної роботи у процесі розробки програмного забезпечення під замовлення Airlines «Sky Up», а також структуру проєкту й елементи визначення його бюджету.

Кафедра менеджменту авіаційної діяльності
Льотної академії НАУ