01 січня 2024 року виповнюється 70 років з дня народження СМИРНОВА Володимира Володимировича, старшого викладача кафедри конструкції повітряних суден, авіаційних двигунів та підтримання льотної придатності.

Після закінчення у 1980 році Київського інституту інженерів цивільної авіації працює в Льотній академії Національного авіаційного університету на посадах асистента, старшого викладача, заступника директора Кіровоградського льотного училища.

З липня 2022 року і по теперішній час обіймає посаду старшого викладача кафедри конструкції повітряних суден, авіадвигунів та підтримання льотної придатності.

Володимир Володимирович зробив вагомий внесок у педагогічну, методичну та виховну роботу кафедри та факультету, у підготовку вітчизняних та зарубіжних авіаспеціалістів. За високий професіоналізм та відповідальність до своїх обов’язків багато разів відзначався подяками та заохоченнями від керівництва академії.

Висока загальна ерудиція, культура, чуйність, повна відданість справі, принциповість, чесність принесли Володимире Володимировичу заслужений авторитет та велику повагу в колективі та серед здобувачів вищої освіти академії.

Щиро бажаємо Вам, шановний Володимире Володимировичу, міцного здоров`я, творчої наснаги, добробуту та процвітання, а головне – Перемоги та Миру!

З величезною повагою, колектив
кафедри конструкції повітряних суден,
авіадвигунів та підтримання льотної придатності