25 квітня 2024 року відбулась партнерська онлайн-зустріч керівного складу Льотної академії Національного авіаційного університету та Вищої школи торгівлі і послуг Академії Прикладних наук м. Познань Республіки Польща.

В ході зустрічі учасники обговорювали тенденції та проблеми вищої освіти, інноваційні підходи до спільної роботи для сталого розвитку академій, вплив міжнародних програм обміну на освітній процес та якість навчання, зміцнення міжнародного співробітництва для обміну знаннями, досвідом, підтримка мобільності студентів та науковців, використання інноваційних технологій у навчанні та дослідженнях.

З метою подальшої плідної співпраці між закладами вищої освіти були визначені основні напрямки спільної діяльності: реалізація спільних наукових проєктів та досліджень; партнерство у створенні інноваційних програм; спільні програми обміну, включаючи стажування та мобільність викладачів та студентів; організація міжнародних конференцій та семінарів спільно з іншими партнерськими університетами.

Наостанок, учасники подякували за цікаву та плідну партнерську зустріч.

В.о. директора Льотної академії НАУ Сергій НЕДІЛЬКО також щиро подякував за значну підтримку і допомогу Україні від Республіки Польща на шляху до Перемоги!