18 жовтня у героїчному протистоянні з ворогом за Бахмут загинув наш курсант Грядюшко Андрій Дмитрович, який навчався в 881 М (раніше 861) групі за освітньо-професійною програмою «Аварійне обслуговування та безпека на авіаційному транспорті» на факультеті авіаційного менеджменту.
Йому було лише 22.

З початком повномасштабного вторгнення Андрій Грядюшко став до лав ЗСУ. Попри свій молодий вік, він очолив 3 механізований взвод у 2 механізованому батальйоні військової частини А7015 і хоробро боронив нашу Батьківщину в найгарячіших точках 7 місяців війни. І навіть перебуваючи в самому пеклі війни молодий лейтенант жартував та підтримував своїх викладачів, сподіваючись на скору перемогу, здобуття диплому магістра та щасливе майбутнє в незалежній Україні. Завжди усміхнений, добрий, чесний, цілеспрямований, надійний, працьовитий, дружелюбний, мужній, готовий захищати свою країну, кожного з нас…
Андрія поважали та любили, як одногрупники, так і викладачі.

Педагогічний та курсантський колектив Льотної академії Національного авіаційного університету висловлює щирі співчуття родині нашого захисника. Низький уклін батькам, які виховали справжнього патріота України.

Вічна слава герою, що віддав своє життя за нашу свободу! Не забудемо та не пробачимо!

Похорона церемонія з Андрієм Грядюшко відбудеться 24 жовтня о 12.00 в н.п. Хмельове, Садова 4.